Roll-Out te Zolder – NL

Donderdag 12 maart, Roll-Out van de Seat Leon SuperCopa MK2 van het Spork Racing Team. Adriaenssens Jimmy kreeg de eer om de allereerste testdag volledig zelf onder handen te kunnen nemen. Hoewel het Limburgse circuit er vochtig bij lag, gaf de wagen van het begin tot het einde een uiterst stabiele en betrouwbare indruk. Hoewel de Seat Leon een standaard cup-wagen is, heeft het Spork Racing Team toch hopen extra denk- en ontwikkelwerk in de wagen gestoken. Het Brasschaatse team staat dan ook bekend voor zijn inventieve technologie├źn. Al vlug werd dit dan ook bevestigd aangezien Jimmy na enkele ronden al de strijd aanging met enkele Belcar-bolides en een wagen uit de S1-klasse van het BTCS-kampioenschap. “Dat waren momenten van pure adrenaline! Ik weet: zulke wagens als GT’s en Silhouetten zijn van nature niet gekend om hun snelheid bij nat weer, maar dat ze moesten onderdoen voor mij? Nee, dat had ik niet verwacht…” aldus een uiterst tevreden Jimmy.