Adriaenssens-Van Kelst in BGDC 2016 – NL

Na enkele rustigere autosportjaren nemen Jimmy Adriaenssens en Kris Van Kelst de wapens weer in handen en zullen zij dit seizoen vier wedstrijden betwisten in het BGDC kampioenschap met een Seat Leon Supercopa mk2. Driemaal zullen zij het Spork Racing Team verdedigen in eigen land en eenmaal in Zandvoort, Nederland.

Jimmy Adriaenssens “Voor mezelf heeft deze deelname aan het BGDC kampioenschap een nostalgisch tintje, daar ik mijn allereerste wedstrijd in 2005 verreed in het voormalige GDC kampioenschap te Croix-en-Ternois. Het waren mijn allereerste wedstrijd kilometers met een ex Procar VW Golf 4 2.0 ter voorbereiding van een deelname aan de toenmalige BelgianTouringCarSeries en we scoorden al meteen een vierde plaats overall. Daar we nu 12 jaar later opnieuw aantreden in dit kampioenschap hoop ik met Kris en het team minstens even goed te scoren in Zolder komend weekend als een decennium geleden!”

Kris Van Kelst: “Na een sabbatjaar te hebben genomen kijk ik er alsook hard naar uit om de gordels strak te trekken en hoog te scoren op het thuiscircuit te Zolder. We hebben getracht een gevarieerde kalender samen te stellen om zo het maximale te halen uit onze deelnames. Tweemaal het korte hevige Zolder, het lange maar uiterst snelle Spa en vooral het glooiende circuit van Zandvoort beloven ons een uitdagend jaar te brengen. Let the games begin!”

Download persbericht als PDF-bestand